Цирк від "слуг", серія про злодія-брата: Обрання запобіжного заходу нардепу Кузьміних перенесли, оскільки підозрюваний "забув" удома паспорт

кузьміних

У Вищому антикорупційному суді не змогли обрати запобіжний захід народному депутату від «Слуги народу» Сергію Кузьміних. Вже в залі суду з'ясувалося, що нардеп нібито забув удома паспорт, а тому вирішення подальшої долі нардепа було перенесено на вівторок, 8 лютого. Як повідомляє РБК-Україна, засідання призначено на 9.45, Кузьміних можуть призначити арешт із альтернативою застави 49 тисяч гривень, зазначають Патріоти України.

Незважаючи на те, що нардепа підозрюють в отриманні 558 тис. грн неправомірної вигоди та оголошували у розшук, підслідному не заважали просто піти додому. Коли вже біля самого виходу на шляху депутата з'явилася людина з камерою (можливо, один із прокурорів), нардеп просто відштовхнув оператора і вийшов на вулицю, а особи, що супроводжували Кузьміних, поспішили заявити про провокації.

Розслідування проти Кузьміних НАБУ веде з 28 січня. З того часу депутат кілька разів викликався на допит, але до слідчих так і не прийшов. 31 січня депутат був переведений у статус підозрюваних, а 3 лютого оголошений у розшук.

Народного депутата підозрюють в отриманні 558 тис. грн неправомірної вигоди. За даними слідства, представникам приватної компанії натякнули, що постачання медобладнання до лікарень Житомирської області необхідно попередньо погодити з народним депутатом. Парламентарій нібито пообіцяв компанії перемогу на тендері, але натомість захотів 30% від суми контракту.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали:

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...