"Ти сама почала українською базарити": Росіянин у Туреччині накинувся на українок із образами та погрозами (відео 16+)

Росіянин з Брянську накинувся на двох українок в Туреччині через те, що вони розмовляли українською мовою. Громадянин РФ напідпитку робив харків'янкам непристойні пропозиції, погрожував розправою та вимагав розмовляти з ним російською мовою. Частину діалогу з постояльцем турецького готелю українки записали на відео. Його опублікували в Telegram-каналі "ХС Харьков" разом зі свідченнями авторки кадрів, повідомляють Патріоти України.

За словами очевидців, росіянин спершу підійшов до них зі звичайними питаннями про те, звідки вони приїхали, а почувши відповідь української мовою, взяв паузу на годину, після чого повернувся вже з агресивними зауваженнями.

На відео чути, що в українок та росіянина виник конфлікт, причину якого той навіть не відразу зрозумів. "Чим я тобі погрожував? Що я тобі на рот дам? І що тут такого? Ти сама почала українською базарити", – заявив громадянин країни-агресорки.

Після цього він почав вимагати в дівчат розмовляти з ним російською, а на пропозицію спілкуватися англійською мовою не відреагував. "Він сказав, що нам "дав би на рота", а подрузі сказав, що якби вона була мужиком, він би її в*бав. Через хвилин 5 він прийшов і почав агресивно повторювати, що ми на "хохляцькому говоримо", що ми "слабкі на передок" і все в такому дусі", – переказала події харків'янка.

Українки кілька разів пригрозили нападнику, що викличуть охорону, після чого звернулися до правоохоронніх органів, гідів та адміністрації готелю. Вони ухвалили спільне рішення – виселити одіозного гостя і скласти форму про насильницькі дії до жінок, що, за словами авторок допису, може в майбутньому стати причиною заборони в'їзду до Туреччини.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...