У Бєлгороді атаковано будівлі ФСБ та МВС, населення масово залишає область

У Бєлгороді РФ атаковано будівлю ФСБ – росЗМІ

Російські медіа повідомляють про "приліт" по офісу ФСБ у місті Бєлгород РФ – на будівлю нібито скинули вибухівку.

"У Бєлгороді – "приліт" по будівлі ФСБ", - пише російський Telegram-канал "SOTA".

Як уточнює "SOTA", удар по будівлі ФСБ підтвердив провладний Telegram-канал "Рыбарь" (заблокований на території України – ред.), додавши, що атаковано також будівлю місцевого МВС.

Інформацію про вибух у будівлі ФСБ також підтвердила "Readovka".

"У Бєлгороді, ймовірно, на будівлю ФСБ скинуто вибухівку з дрону. На даху однієї з будівель видніється дим. Дорогу до будівлі перекрито. На місці вже знаходяться пожежні та оперативні служби", – пише видання.

Повідомляється, що офіційна російська влада наразі ніяк не прокоментувала ситуацію з вибухом у Бєлгороді. При цьому зазначається, що через введений у місті режим контртерористичної операції будь-які публікації без посилання на офіційні джерела зараз у регіоні заборонені.

Губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков повідомив, що більшість мешканців Грайворонського району залишили свої населені пункти.

"Завершуємо побудинковий обхід зараз прикордонних сіл і самого Грайворона. Більша частина населення покинула територію. У кого немає можливості - допомагаємо на своєму транспорті, у кого є можливість - залишає на особистому транспорті", - цитує путінського губернатора російське пропагандистське інформагентство "РИА "Новости" .

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...