У Білорусі окупанти-мародери відкрили цілий базар із краденими в Україні речами

Поки у білоруському місті Мозир триває "спецоперація" з доставки до дому награбованих речей за час вторгнення в Україну, в іншому місті Білорусі більш підприємливі російські фашисти вирішали відкрити базар для торгівлі краденими в українців речами. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Так, у Наровлі російські мародери облаштували "барахолку", на якій продають майно українців. Вони розпродають пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі іграшки, косметику.

На свій базар окупанти вже організували централізоване постачання майна українських громадян. З міста Буринь Сумської області ворожа колона відвантажує награбовані промислові товари та речі домашнього вжитку.

Потім у Мозирі військові КАМАЗи "другої армії світу" вивантажують пакунки з речами, здобутими шляхом мародерства в Україні. Частину награбованого окупанти відправляють експрес-доставкою СДЕК до Росії.

Крім того, ГУР МО повідомляє, що російські військові намагаються обміняти викрадені долари та євро, але через внутрішні обмеження з обігу валюти, білоруси не дуже хочуть обмінювати іноземну валюту і пропонують звертатися до банків. Росіяни не можуть до них звернутися через те, що це заборонило командування. Але чи знає це командування про те, чим промишляють російські військові - невідомо.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...