Виклик для Бацьки: У Білорусі шахти приєдналися до страйків - робота повністю зупинена

Всі шахти "Білоруськалія" в Солігорську перестали видавати руду, співробітники збирають підписи, щоб офіційно оголосити страйк. Про це повідомляє Tut.by, передають Патріоти України.

"Руда вже не йде, повністю зупинена робота на 1-му, 2-му, 3-му і 5-му рудоуправлінні. У нас ще продовжує працювати фабрика", - розповів один з членів страйкому.

Робітники кажуть, що вже зібрано близько тисячі підписів співробітників. Вдень, за словами співробітників "Білоруськалії", почалися підготовчі роботи щодо безпечної зупинки всього виробництва.

"Якщо виробництво зупинити миттєво, будуть незворотні процеси. За це нам люди спасибі точно не скажуть. Раз руда наверх вже не йде, дроблення скоро зупиниться саме, оскільки на складах вона закінчиться і на фабриці руда закінчиться. По ланцюжку все буде зупинено", - говорить він.

Члени страйкому зараз знаходяться в будівлі управління, вони пообіцяли розповісти, які домовленості будуть досягнуті з керівництвом.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...