У ГПУ відреагували на відмову відсторонити трьох суддів у справі Окружного адмінсуду

Прокуратура може оскаржити рішення Вищої ради правосуддя у Верховному суді.

У Генеральній прокуратурі заявили, що не були здивовані рішенням Вищої ради правосуддя не відсторонювати фігурантів справи Окружного адміністративного суду Києва від здійснення правосуддя, передають Патріоти України.

«Це було очікувано для прокуратури. На жаль, вчорашні повідомлення про ймовірні поїздки доповідачів [членів Вищої ради правосуддя Володимира Говорухи і Андрія Овсієнка] в ті чи інші органи… Неодноразові заяви про певний політичний тиск», — заявила прокурор Юлія Малашич.

За словами Малашич, прокуратура може оскаржити рішення Вищої ради правосуддя у Верховному суді. Вона також зазначила, що поки немає ніяких доказів для спростування розмов, записаних в службових кабінетах голови ОАСК і його заступника.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...