У Якутії мобілізований загинув, намагаючись спуститись на покривалах з другого поверху

У російській Якутії зафіксовано ще одну смерть призовника, який потрапив до розподільчого центру після оголошеної президентом РФ Володимиром Путіним "часткової" мобілізації. Чоловік загинув, намагаючись спуститись з другого поверху на покривалах. Про це повідомляють у Telegram, передають Патріоти України.

Призовник хотів втекти і зв'язав для цього мотузку з простирадел. Але вона не витримала чоловіка. Він випав і вікна і розбився. Його смерть стала, як мінімум, 14-ю за трохи більше двох тижнів. Причому серед мобілізованих, які навіть не доїхали до фронту.

Ба більше того, офіційно причиною смерті більшості із призовників називають серцевий напад. Хоча відомо, що троє з них наклали на себе руки, а ще у двох випадках родичі заявили про насильницьку смерть.

Сягають 70% особового складу: Агенти "Атеш" розкрили дані про втрати штурмових підрозділів РФ на Харківському напрямку

середа, 15 травень 2024, 14:28

У наступальних діях на півночі Харківської області частина штурмових груп росіян втрачає до 70% особового складу "двохсотими" і "трьохсотими". В операціях на новому гарячому напрямку фронту задіяні лінійні підрозділи ЗС РФ і найманці "Шторм-Z". . Про ...

У Києві СБУ викрила підпільний осередок проєкту Медведчука "Другая Украина"

середа, 15 травень 2024, 13:55

Служба безпеки України затримала у Києві соратників колишнього нардепа Віктора Медведчука, які працювали в його прокремлівському проєкті "Другая Украина" та створювали антиукраїнський контент. Зокрема, підозру повідомили куратору групи Денису Жарких. П...