"У Кремлі почався "трансфер влади": Російський політик перерахував ознаки втрати впливу Путіним

Першим дзвінком стало раптове зникнення господаря Кремля з медіапростору під час першої хвилі коронавірусної інфекції.

До кінця 2020 року з тих чи інших причин президент Росії Володимир Путін може "піти на другий план", поступившись місцем якомусь "наступнику". Російський політик Геннадій Гудков назвав кілька ознак, що вказують на прийдешні політичні зміни в РФ, повідомляють Патріоти України.

"Вважаю, що трансфер влади почався. Путін або добровільно погодився піти від влади, або його до цього штовхає стан його здоров'я - фізичної може якоїсь хвороби, або ментальної, що ще більш небезпечно для країни. І цю владу він передає остаточно групі осіб на чолі з силовиками, які, як мені здається, почнуть найближчим часом розглядати питання, як зберегти путінізм без Путіна", - зазначив опозиційний політик.

Першим дзвінком стало раптове зникнення господаря Кремля з медіапростору під час першої хвилі коронавірусної інфекції. "Він в бункері відокремився... і до сих пір продовжує там знаходитися", - зазначив Гудков. Опозиціонер вважає, що Путін залишив Росію на самоті під час дуже складного часу, коли необхідно демонструвати силу і не пускати все на самоплив.

"Путін став гірше говорити. Він раніше непогано говорив на публіці. Хизуватися багатогодинними інтерв'ю, а тут навіть велике інтерв'ю, яке в серіалі показують, явний неадекват ... Це стало наносити йому шкоду іміджеву", - зазначив політик.

Владу Путін може передати тільки найближчим силовикам, яким довіряє, вважає Гудков. Ще один сигнал того, що господар Кремля втрачає владу: "коли Путін був сильнішим" на Олексія Навального не здійснювали серйозних замахів. Критика Кремля гнобили, показово били і заливали "зеленкою", проте до загрозливого життя отруєння справа не доходила.


"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...