У Курській області трапилась "бавовна" на позиціях росіян, є загиблий та поранені (фото)

У Курській області РФ 31 березня сталася невідома "бавовна" на позиціях росіян, внаслідок чого один військовий загинув, п'ятеро отримали поранення. Про це пише Telegram-канал Astra, передають Патріоти України.

Інформацію про нібито обстріл також підтвердив губернатор Курської області Роман Старовойт, проте за його даними "потєрь нєт".

Так, Старовойт заявив, що "серед мешканців, на щастя, обійшлося без постраждалих", проте про загиблих та поранених солдатів він не повідомив. У соціальних мережах із цього приводу місцеві жителі почали висловлювати невдоволення.

За даними джерел ASTRA в екстрених службах регіону, близько 8 ранку 31 березня позиції російських військових у Коренівському районі Курської області атакували безпілотники. Крім того, було здійснено обстріл мінометними та артилерійськими снарядами.

Жителі Коренівського району також розповіли, що їхня лікарня "перебуває в такому стані, що там пораненим точно не зможуть допомогти".

Важливий показник:: Майже 60% громадян країн НАТО підтримують вступ України до Альянсу

неділя, 28 квітень 2024, 6:30

Згідно з опитуванням, проведеним на замовлення German Marshall Fund, у більшості країн НАТО зріс рівень підтримки вступу України до Альянсу, передають Патріоти України з посиланням на управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Як зазначає організація Bra...

Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...