У Міноборони натякнули, коли F-16 будуть у використанні ЗСУ

Винищувачі F-16, які анонсували Україні союзники, можуть бути у використанні українських військових вже цієї осені. Про це Міноборони України повідомило у Twitter-акаунт, передають Патріоти України.

У пресслужбі натякнули на "військово-повітряний блокбастер". "Вже цієї осені! Найбільший військово-повітряний блокбастер усіх часів! F-16 в небі України! Ми захистимо наше небо!", - пише пресслужба Міністерства оборони України.

Винищувачі F-16 для України

Найближчими місяцями партнери визначать, скільки літаків потрібно Україні. Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що українські пілоти чекають на те, аби розпочати навчання на сучасних винищувачах F-16.

У суботу, 20 травня, заступник міністра закордонних справ РФ Олександр Грушко заявив, що країни Заходу дуже сильно "ризикують", якщо наважаться постачати Україні винищувачі F-16.

У ворога проблеми з авіатерором українських територій з Криму: Через масований ракетний удар вибухнув головний артилерійський склад аеродрому "Бельбек", - "Атеш"

четвер, 16 травень 2024, 2:35

За найбільш сміливими заявами експертів провідний аеродром російський військової авіації в Криму був практично знищений. У тимчасово окупованому Криму пошкоджено головний артилерійський склад військового аеродрому "Бельбек". Про це ввечері 15 травня п...

Оборона Вовчанська: Прикордонники показали, як знищили два російських танки, котрими загарбники атакували найближче до держкордону місто Харківщини (відео)

четвер, 16 травень 2024, 1:45

Прикордонники-аеророзвідники знищили два російських танки, з яких окупанти обстрілювали околиці міста Вовчанськ на Харківщині. . Пілоти розвідувальних БпЛА переслідували ворожу техніку до місця стоянки і за першої ж нагоди нанесли вогневе ураження.