У Москві депутатка від "Єдиної Росії" урочисто відкрила... сходи біля під'їзду (відео)

Депутатка Московської міської думи від партії «Єдина Росія» Людмила Стебенкова відкрила ... сходи. Звичайні сходи до під'їзду житлового будинку. Із цього приводу влаштували пишне торжество, не забули навіть про відеозйомку, повідомляють Патріоти України.

«У мешканців будинку 9 На Мячковскому бульварі була мрія – красиві і міцні сходи вхідних груп під'їздів. Плитка двоколірна, добре просушена, міцна. Зручні скати для візочків. Мрія здавалася нездійсненною. Але ми з жителями все подолали.

Плитку виготовили торік, не встигли укласти через дощі, складували в сухих умовах. І ось сьогодні ми урочисто відкрили перший відремонтований під'їзд. Подякувала жителям за наполегливість і бажання дбайливо витрачати бюджетні кошти на якісні роботи, Управі і державній бюджетній установі «Житловик» – за мудрість, відповідальність і терпіння в роботі з жителями. Свято вдалося!», – написала в соцмережі сама Стебенкова.

Тим часом, як повідомляє видання argumenti.ru, Людмила Стебенкова – досвідчена депутатка. Народною обраницею вона стала ще 1993 року, у момент заснування Московської міської думи. Стебникова є власницею 200-метрової двоповерхової елітної квартири вартістю 80 мільйонів рублів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...