"У нас тут п*здець, всі дороги майже перерізані": Окупант розповів дружині про потрапляння в оточення

Російський військовий розповів дружині про потрапляння у оточення українськими бійцями. Розмову загарбника перехопила розвідка, інформує ГУР Міноборони України, передають Патріоти України.

"Нас на передову висунули, у нас тут п*зд*ць. Тримаємо оборону. Сказали, що окрім нас нікому, бл*дь. Треба потерпіти, поки прийде підкріплення. Підкріплення поки не готове. Ми у напівоточенні майже, так що зв'язку може не бути", - каже окупант.

За його словами, його командування не дозволило відступати з позицій. "Сьогодні, скоріш за все, буде бій. Вони вже підійшли за кілометр від нас. Вже вночі тут стрілецькі бої, відступати сказали, не можна. Всі дороги майже перерізані. Сьогодні вночі майже зовсім не спали. Сиділи в оточенні", - скаржиться загарбник.

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...