"У новій епосі та новій ситуації...": Сі Цзіньпін дав обіцянку Путіну, а потім - Кім Чен Ину

Китай готовність співпрацювати з Північною Кореєю, щоб посилити стратегічну комунікацію та координацію, поглибити дружні обміни та співпрацю між країнами., передають Патріоти України.

Про це заявив лідер КНР Сі Цзіньпін у вітальній телеграмі колезі з КНДР Кім Чен Ину з нагоди 75-ї річниці встановлення дипломатичних відносин, пише CCTV.

"У новій епосі та новій ситуації Китай готовий співпрацювати з КНДР, щоб сприйняти 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин між двома країнами як можливість посилити стратегічну комунікацію та координацію, поглибити дружні обміни та співпрацю", - написав Сі..

За словами китайського лідера, він особисто надає великого значення розвитку відносин між Пекіном і Пхеньяном. Крім того, наголосив він, китайський уряд під його керівництвом готовий спільно з Північною Кореєю сприяти розвитку соціалістичної справи у двох країнах.

Своєю чергою, Кім Чен Ин у своєму вітанні запевнив лідера КНР в готовності Пхеньяна розвивати з Пекіном відносини дружнього співробітництва.

Новий "аналоговнет"? Росіяни почали запускати дрони невстановленого типу, які падають під впливом РЕБ, - Повітряні сили

понеділок, 7 жовтень 2024, 19:20

Армія РФ, окрім "шахедів", все частіше запускає по Україні безпілотники невстановленого типу, які часто підпадають під вплив українських засобів радіоелектронної боротьби та падають. Про це розповів т.в.о. начальника управління комунікацій командування...

Хакери влаштували "подарунок" диктатору: У Росії припинили працювати пропагандистські ЗМІ

понеділок, 7 жовтень 2024, 19:00

У Росія онлайн-мовлення "Росія-1" та інші канали ВДТРК призупинили мовлення внаслідок атаки хакерів. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України. Зокрема, користувачі почали скаржитися на недоступність інтернет-мовлення каналів холдингу ВДТ...