У окупантів увірвався терпець: Депутат Держдуми вимагає від Зеленського негайно скасувати "дурну блокаду" Криму

Депутат Держдуми РФ Михайло Шеремет у відповідь на петицію на сайті президента України Володимира Зеленського зажадав зняти залізничну блокаду з анексованого Криму, зазначають Патріоти України.

Про це з посиланням на заяву російського політика заявляють РІА Новини. "Сподіваюся, що в тому числі буде знята дурна залізнична блокада російського Криму та інші обмеження, які були необдуманої помилкою київської влади", – сказав представник окупантів.

За його словами, окупований Крим готовий до відновлення залізничного сполучення з материковою Україною. "Ми бачимо, що відсоток українських туристів з року в рік зростає, незважаючи на всі штучні перешкоди київської влади на кордоні. Відновлення залізничного сполучення насамперед вигідно самій Україні. Крим – це гостинний край і готовий приймати туристів, як з ближнього, так і далекого зарубіжжя", – сказав Шеремет.

Крим

Україна в кінці грудня 2014 року в односторонньому порядку припинила рух автобусів і поїздів через кордон з Кримом. Потяги, що слідували в Крим, тепер зупиняються на станції Новоолексіївка (Херсонська область). Пізніше було припинено рух вантажного транспорту через прикордонні пункти, рух легкових автомобілів триває.

Нагадаємо, що 15 травня 2018 року окупанти провели офіційну церемонію відкриття автомобільної частини Кримського моста. 16 травня по ній запустили рух.

Продаж квитків на ці потяги відкриється у вересні і буде проводитися в 22 пунктах: на всіх основних вокзалах і станціях районного значення, а також в містах Ялта та Судак.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...