У прифронтовому селищі на Донеччині виявили найманців "ДНР" (відео)

В ході рейду правоохоронці перевірили 224 громадянина.

У прифронтовому селищі Чермалик, що за 30 км від Маріуполя, відбулося спільне відпрацювання населеного пункту за участі Нацполіції, Нацгвардії та СБУ. Подробиці із посиланням на поліцію Донеччини розповідають Патріоти України.

Під час відпрацювання, що проводилося 12 грудня 2020 року, поліцейські викрили факт незаконної вирубки дерев. Двоє чоловіків вже встигли завантажити спиляну дерев’яну в авто. Для документування правопорушення на місце виїхала слідчо-оперативна група.

Також виявлено факт незаконного обігу наркотиків. У перехожого було вилучено згорток з наркотичної речовиною. За зберігання заборонених речовин йому загрожує кримінальна відповідальність. Встановлено місцезнаходження чоловіка, який перебуває у розшуку.

Крім того, були перевірені сім’ї, які опинилися в складних сімейних обставинах. Також було перевірено 23 власники зброї. Виявлено чотири факти порушень адміністративного законодавства за напрямком дозвільної системи.

В ході рейду правоохоронці перевірили 224 громадянина. Викрито трьох осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності у складі формувань бойовиків. Під час відпрацювання поліцейські склали вісім адміністративних протоколів, з них два - щодо забезпечення безпеки дорожнього руху. "Оперативний стан у населеному пункті залишається контрольованим. Відпрацювання триватимуть й далі", - наголошується у повідомленні.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...