Готується велика "зачистка": У Раді почали збирати голоси за відставку генпрокурора

Народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський, за інформацією журналістів, вже почав збір підписів у Верховній Раді за відставку генерального прокурора Руслана Рябошапки. Про це повідомляє з посиланням на власні джерела журналістка Ан Жюлак, передають Патріоти України.

Вона стверджує, що Бужанському вже вдалося зібрати 180 голосів за відставку Рябошапки. Більшість підписантів з фракцій "Слуга народу" і "Опозиційна платформа - За життя".

У свою чергу, сам Рябошапка заявив, що голосування щодо його відставки в середу, 4 березня, може і відбутися, але навряд чи буде успішним. "Це в черговий раз, я вже до цього починаю звикати. Нічого нового, і нічого не відбудеться", - відповів генпрокурор на питання журналістів.

Уточнюючи, чи означає це, що голосування в середу щодо його відставки не буде, генпрокурор сказав: "Голосування може бути, але я не думаю, що воно буде успішним".

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...