У разі чого "помре в Україні": Росія відпустила Цемаха, він їде в "ДНР"

Коли уряд Нідерландів знову попросить Росію видати видати свідка у справі МН17, вона може просто сказати: «У нас його немає».

Володимир Цемах із дочкою. Фото: соцмережі.

Донька бойовика і підозрюваного в причетності до авіакатастрофи «Боїнга» рейсу МН17 Володимира Цемаха опублікувала фото разом з батьком і повідомила, що вони повертаються в «ДНР». Відповідний пост Марія Левченко-Цемах написала в російській соцмережі «ВКонтакте», передають Патріоти України.

«Ну що, є в житті щастя, є справедливість, є хороші люди! Тепер жити трохи легше. Ура, дорогі мої! Їдемо додому!», – пише дочка бойовика.

Раніше Марія Цемах опублікувала фото автобуса, що слідував маршрутом «Донецьк-Москва». Вона повідомила, що на ньому приїхала в Москву.

Журналіст Крістофер Міллер вважає, що РФ відпустила Цемаха навмисно, щоб уникнути претензій від Нідерландів.

«Звичайно, це означає, що, коли уряд Нідерландів знову попросить Росію видати Цемаха, вона може просто сказати: «У нас його немає, він в Україні». Це також означає, що якщо «трагедія» спіткає Цемаха – а-ля Захарченко і т. ін. – Росія може сказати: «Це сталося в Україні»», – пише журналіст у Twitter.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...