У Росії самоліквідувався окупант, який повернувся живим з війни проти України - вважав себе поетом

Російський окупант Михайло Цикало з Оренбурзької області воював проти України - і примудрився повернутися до Росії цілим та неушкодженим. Однак карма наздогнала загарбника і на російській території: він загинув у своїй військовій частині в Нижегородської області від вибуху газового пальника, передають Патріоти України.

З серйозними опіками Цикало, який у вільний від участі в агресивній війні писав вірші, потрапив до лікарні, де помер через дві доби. Про це написав OSINT-розслідувач Іраклі Комахідзе.

"26-річний уродженець сел. Теренсай Адамівського району Оренбурзької обл., сержант-контрактник 419-го навчального мотострілецького полку (в/ч 30616-4 сел. Мулине Нижегородська обл.) Михайло Цикало був учасником т.зв. "сво" навесні минулого року. Повернувся додому цілим і неушкодженим", – розповів Комахідзе. Проте провидіння не любить незакритих "гештальтів". Окупант, що вцілів на полі бою, "самоліквідувався" вже на території РФ.

"Цикало служив інструктором взводу забезпечення. В основному перебував у величезному ангарі з технікою, де взимку досить холодно і замерзають замки. 5 грудня 2022 року Цикало намагався відігріти один із замерзлих замків, коли в його руках вибухнув газовий пальник. Сержант отримав серйозні опіки і лише 7 грудня відмучився", – зазначив Комахідзе.

Прикметно, що місцеві ЗМІ писали про невдаху-окупанта як "героя, який загинув під час військової спецоперації".

"Він був в Україні з 10 по 26 березня 2022 року. Зв'язувався з сім'єю раз на тиждень.... За цей короткий проміжок часу його навчальна частина встигла потрапити в кільце оточення, і наш земляк за чотиригодинний обстріл не раз і не два міг загинути. На щастя, він повернувся додому цілим і неушкодженим, як і всі його товариші по службі. Але ніхто не знає своєї долі, окрім Бога – і вже зовсім скоро Михайло загинув. Причому через безглуздий випадок", – пишуть російські пропагандисти.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...