"У Саши-таракана - гипертонический криз?": ЗМІ повідомили про госпіталізацію Лукашенка

В лікарню главу держави нібито забрали відразу після зустрічі з російським прем'єр-міністром Михайлом Мішустіним.

У президента Білорусі Олександра Лукашенка нібито стався гіпертонічний криз і його госпіталізували. Інформація про це з'явилася в Telegram-каналі "Баста" і деяких білоруських ЗМІ. Водночас прес-секретарка президента назвала це фейком, повідомляють Патріоти України.

"Сильно стрибнув тиск ввечері в п'ятницю. Відразу відвезли в Республіканський клінічний медичний центр в Ждановичах. Гіпертонічний криз. Вчора все було оточено співробітниками служби охорони", – йдеться в повідомленні з посиланням на родичку, яка працює в центрі.

Також наголошується, що в лікарню главу держави нібито забрали відразу після зустрічі з російським прем'єр-міністром Михайлом Мішустіним. Зі свого боку прес-секретарка Лукашенка Наталія Ейсмонт заявила, що ця інформація є фейком. Про це пише "Спутник". "Не дочекаєтесь", – сказала вона.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...