У скреп істерика: Співробітники ФСБ затримали росіянина за донати українському фонду "Повернись живим" (відео)

Озброєні співробітники Федеральної служби безпеки увірвалися до квартири мешканця Московської області, який відправляв гроші українському фонду "Повернись живим". Про це інформує ТАРС із посиланням на пресслужбу Управління ФСБ у Москві та регіоні, передають Патріоти України.

Зокрема, силовики оголосили громадянинові Росії застереження щодо вчинення можливого правопорушення, передбаченого статтею 275 Кримінального кодексу РФ — "Державна зрада".

Співробітники УФСБ виявили у Московській області чоловіка, який відправляв гроші українському благодійному фонду "Повернись живим".

"У період проведення спеціальної військової операції на територіях Л/ДНР та України (повномасштабне вторгнення — ред.) громадянин РФ здійснив грошові перекази на банківський рахунок міжнародного благодійного фонду "Повернися живим", зареєстрованого в Україні. Дії зазначеної особи створюють умови для скоєння злочину, передбаченого статтею 275 КК РФ ("Держзрада"), 1 липня органами ФСБ йому оголошено офіційне застереження", — продовжили у силовому відомстві країни-агресора.

Чоловік, у квартиру якого вдерлися озброєні співробітники ФСБ, незабаром був відпущений на волю, а кримінальну справу проти громадянина РФ не заводили.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....