"У "слуги народа" мають відібрати телеканал": Бутусов нагадав Зе-команді про "антиолігархічний" закон

Народний депутат України від "Слуги народу" Олексій Ковальов після купівлі "4 каналу" має потрапити під дію закону про олігархів, нещодавно прийнятого монобільшістю. Про це у ефірі ток-шоу "Сегодня" на телеканалі "Україна 24" заявив журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Бутусов зазначив, що "можливо, в країні досить непогано йдуть справи, якщо представник "Слуги народу" через три роки успішної роботи в парламенті зміг купити телеканал".
"Мабуть, непогано йдуть у "слуг народу" справи. Можливо, якесь економічне зростання, великі досягнення - і вони вже купують телеканали. Вже прості депутати, прості "слуги" купують цілі телеканали - мабуть, це ознака якихось видатних економічних. успіхів чинної влади.Тепер ми побачимо, яку інформаційну політику проводять "слуги народу" на ще одному придбаному ними телеканалі", - сказав він.

Журналіст також нагадав, що "президент Зеленський підписав закон про боротьбу з олігархами, який забороняє багатим людям купувати та користуватися медіа". "Тому навряд чи пан Ковальов зможе тривалий час розпоряджатися своїм телеканалом, оскільки відповідно до закону, за який проголосували самі "слуги народу", його мають тепер позбавити незабаром телеканалу і взагалі внести до списку олігархів, тобто заможних людей, які мають власні медіа. Будемо очікувати появи пана Ковальова у списках олігархів, який невдовзі мають "оприлюднити"... Тепер на прикладі самого "слуги народу" Ковальова влада має продемонструвати, що робить із багатіями, які мають медіа. Це дуже цікавий приклад буде, я думаю, для всієї країни", - наголосив Бутусов.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...