"У цьому є своя символіка": Хто виграє в Пенсильванії, той стає президентом США, - Клімкін

Дипломат, міністр закордонних справ України у 2014−2019 роках Павло Клімкін в інтерв'ю Radio NV пояснив, що означає для американців те, що президент України Володимир Зеленський розпочав свій візит до США з відвідин заводу з виробництва боєприпасів у Пенсильванії, передають Патріоти України.

Коментуючи в ефірі Radio NV публічне дистанціювання представників Республіканської партії США від Володимира Зеленського, Клімкін назвав одним важливих чинників цього, який він помітив в оточенні кандидата у президенти США Дональда Трампа, те, що президент України почав свій візит з відвідин заводу боєприпасів у Пенсильванії.

«По-перше, цей завод розташований в Скрентоні - це місто, де народився Байден, це його рідне місто. Для американців в цьому є своя символіка, для нас з вами зрозуміло, що ні. По-друге, станом на сьогодні, виглядає так, що Пенсильванія — абсолютно критичний штат для майбутніх президентських виборів. З імовірністю приблизно 85−90%: хто виграє в Пенсильванії, той стає президентом», — пояснив ексголова МЗС України сприйняття цих відвідин республіканцями.

За його словами, у команді Трампа є люди, які сприймають відвідування Зеленським заводу у Пенсильванії як «певний пас демократам». «Син Трампа навіть намагався щось написати в своїх соціальних мережах», — зазначив Клімкін.

"Путін заявив: ще трошки і буде ядерний удар": Денисенко пояснив, що це означає

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:00

"Путін заявив: іще трошки і буде ядерний удар. Що це означає: 1. В Росії прискорюють процес переговорів. 2. Росія піднімає ставки перед виборами в США, розуміючи, що ніяких переговорів поки не передбачено", - про це у Фейсбуці пише Вадим Денисенко, пе...

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...