У відповідь на стурбованість Зеленського: Прем'єр-міністр Грузії подякував Україні за видачу Саакашвілі

Наразі не зрозуміло, чи це був тролінг від Гарібашвілі, чи хтось у владі Зеленського попередив Тбіліссі задля швидкого арешту екс-президента

Іраклій Гарібашвілі

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі подякував Україні за плідну співпрацю, в тому числі і у справі затримання екс-президента країни Михайла Саакашвілі, повідомляє ТАСС у суботу, 2 жовтня, зазначають Патріоти України.

"Я хочу публічно сказати, що я вдячний українській стороні. У останній період у нас складалася і складається дуже плідна співпраця. Я згадаю справу про екстрадицію Мегіса Кардави (колишній глава Військової поліції Міноборони Грузії), а зараз вже і справа Саакашвілі. Це говорить про те, що у нас плідна співпраця", - сказав Гарібашвілі.

Раніше голова парламенту Грузії Каха Кучава заявив, що затримання Саакашвілі не зможе вплинути на взаємини Грузії і України, повідомляє Interpressnews.

"Що стосується відносин з Україною, одна людина не зможе загострити українсько-грузинську братську дружбу, яка завжди відрізнялася підтримкою один одного, як в горі, так і радості", - сказав Кучава.

За його словами, Саакашвілі втручався у вибори Грузії будучи громадянином України, а це було порушенням Конституції.

У свою чергу, Саакашвілі поширив сьогодні лист, в якому заявив, що знав про майбутній арешт і закликав йти на вибори, які сьогодні проходять в країні.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...