У ворога суттєві втрати? Антонівський міст могли атакувати саме тоді, коли окупанти переправляли ним техніку, - глава Херсонської ОВА

ЗСУ могли атакувати Антонівський міст у Херсоні саме тоді, коли російські окупанти переправляли ним техніку. Тож, ймовірно, окрім знищення безпосередньо стратегічно важливого для окупантів шляху, українські захисники ліквідували і самих окупантів, і ворожу техніку. Про це повідомив радник голови Херсонської військової адміністрації Сергій Хлань в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Самі ж російські окупанти в паніці брешуть, що атака на Антонівський міст нічого не змінить у ході війні і не завадить наступу росіян. "Проїзд по мосту неможливий, а вдарили, за словами очевидців, саме тоді, коли росіяни переправляли накопичену техніку. Чекаємо офіційні підрахунки російських втрат", – повідомив Сергій Хлань. Хлань також наголосив, що ЗСУ все ближче до звільнення області.

окупанти й раніше переправляли техніку через Антонівський міст

До слова, радник Офісу Президента Олексій Арестович вчора, 26 липня, повідомляв, що окупанти дійсно стягують до Херсонщини багато техніки. Щоправда, через Новокаховську греблю. Однак, вночі окупанти і дійсно могли скористатись і Антонівським мостом. Адже, це єдиний міст, який пов'язує тимчасово окупований Херсон з лівим берегом Дніпра. Саме через цей шляхопровід росіяни й раніше перевозили свої боєприпаси, техніку та паливо.

Коротко про філігранний удар ЗСУ по мосту

  • Інформація про ймовірну атаку мосту з'явилась ще ввечері 26 липня. Місцеві почали публікувати в соцмережі відповідні відео.
  • Уже на ранок ЗСУ таки підтвердили удари та знищення Антонівського мосту. Зокрема, речниця Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк зауважила, що "вони були філігранні".
  • Окупанти уже зняли пропагандистські ролики з місця подій. Мовляв, у них усе під контролем, нібито атака на Антонівський міст нічого не змінить у цій війні і не завадить наступу росіян.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...