Удар долі: Данилюк заявив, що був присутній на переговорах Зеленського з Трампом, однак поки що зберігає мовчання

Олександр Данилюк відмовився розповідати деталі.
Олександр Данилюк. Фото: Гордон.

При розмові президентів США і України Дональда Трампа з Володимиром Зеленським був присутній ще один політик, повідомляють Патріоти України.

Про що говорили глави держав чув колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк. Він підтвердив це журналістам, однак відмовився розповідати деталі. "Можливо (поділиться - ред.) ... Але не зараз і, може, навіть ніколи. Я вважаю, що це буде непрофесійно. Це розмова двох глав держав. І точно я не маю права це коментувати. Має бути довіра у відносинах між керівниками. Зокрема, їх командами", - зазначив Данилюк.

Він також заявив, що не коментуватиме телефонну розмову двох президентів. За його словами, це важливо для двосторонніх відносин між Україною та США. "Я розумію важливість відносин зі США, хороших відносин. І я постараюся робити все, щоб вони залишалися добрими", - сказав Данилюк. За його словами, зараз в двосторонніх відносинах України і США складна ситуація і дуже просто на цьому зіграти.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...