"Уходите с улиц, берегите себя и своих близких!": У окупованій Горлівці тривають потужні бої, поранені діти (фото)

У непідконтрольній Україні Горлівці на околицях триває бій. Жителі в соцмережах попереджають один одного про небезпеку і просять піти з вулиць, повідомляють Патріоти України.
За словами горлівчан звуки розривів, станом на 20:43, змістилися трохи на північний захід. І тепер селище Курганка в зоні особливого ризику. «Уйдите с улиц и заберите детей и займите безопасные места! Применяются различные виды вооружения, в т. ч. и дальнобойная артиллерия! Примите меры безопасности и берегите себя и своих близких!», — пишуть люди в соцмережах.

Пабліки ОРДО повідомляють, що в непідконтрольній Україні Горлівці під час обстрілу отримали поранення двоє дітей - дівчинка і хлопчик. За інформацією ресурсів, у дівчинки контузія, у хлопчика осколкове поранення лопатки. Швидка відвезла поранених їх в місцеву лікарню. Лікарі оцінюють їх стан як середньої тяжкості.

"Є низка напрацювань": Повітряні сили пояснили, як Україна буде захищати F-16 на аеродромах

понеділок, 29 квітень 2024, 11:52

Україна готує комплекс заходів для захисту винищувачів F-16, коли вони перебуватимуть на аеродромах. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону, передають Патріоти України. «Є низка нап...

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...