"Україна буде мішенню для ядерного удару РФ": Сестра Кім Чен Ина накинулася на Зеленського з погрозами

Рідна сестра лідера Північної Кореї Кім Чен Ина звинуватила президента України Володимира Зеленського та всю українську владу у "манії величі" через те, що український лідер вірить у перемогу нашої держави над країною-агресоркою РФ, передають Патріоти України.

Так Кім Йо Чжон відреагувала у відповідь на звичайну петицію на сайті президента України, автор якої закликав Зеленського розмістити в Україні ядерну зброю від США або зробити так, щоб наша держава мала власне ядерне озброєння. Про реакцію сестри лідера КНДР написало Корейське центральне інформаційне агентство.

Цю петицію в КНДР охрестили "продуктом зловісної політичної інтриги влади Зеленського". При цьому Кім Йо Чжон почала розсипатися у погрозах застосування ядерної зброї. Вона заявила, що якщо Українська держава і її президент Зеленський і далі матимуть "ядерні мрії", то нібито Україна стане "більш яскравою мішенню в ядерних прицілах Росії". Сестра лідера Північної Кореї сказала, нібито "Україна не є суперником для РФ".

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...