"Україна, Європа і США постійно роблять одну й ту саму помилку, коли мова йде про Росію", - Бабченко

Захід постійно намагається проаналізувати дії президента Росії Володимира Путіна, зрозуміти його цілі, проте все марно.

Військовий журналіст Аркадій Бабченко вважає, що дії Росії на міжнародній арені неможливо раціонально зрозуміти, а завдання президента Путіна – сіяти хаос по всьому світу. Про це Бабченко повідомив у програмі “Студія Захід з Антіном Борковським”, передають Патріоти України.

“Україна, Європа і Сполучені Штати Америки постійно роблять одну й ту саму помилку. Кожного разу ви мислите раціонально й того ж очікуєте від Росії. Ви живете в країні, де суспільство є суб’єктом політики, але в Росії все інакше. В Російській Федерації раціонально не міркують, суспільство не має жодного значення. Путін – одноосібний керманич і робить він, що хоче”, – зазначив Аркадій Бабченко.

Журналіст зауважив, що Захід постійно намагається проаналізувати дії президента Росії Володимира Путіна, зрозуміти його цілі, проте все марно. "Розпалювання конфлікту – це і є ціль Путіна. Хаос усюди, по всьому світу. Ціль Путіна – хаос в Анголі, в Ізраїлі, в Білому Домі. Це і є цілі путінської Росії. Вони вже досягли своїх цілей. Це хворі люди, від яких варто очікувати чого завгодно. І ми зі своїм раціональним мисленням не здатні зрозуміти мотивацію Російської Федерації", – повідомив Бабченко.

Військовий журналіст також додав, що Україна повинна чітко проявити підтримку Ізраїля, адже обидві держави знаходяться в схожій ситуації: у нас за парканом знаходиться “русскій мір”, в Ізраїля – мусульманський.

Джерело: Еспресо.ТV

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...