Україна не може виконати ультиматум Росії, для цього треба нас всіх знищити, - Зеленський

Володимир Зеленський заявив, що Україна не може виконати ультиматум Росії. Для цього довелося б знищити всіх українців. Відповідну заяву про ультиматум держави-агресорки український президент зробив в інтерв'ю європейським суспільним мовникам, передають Патріоти України.

Зеленський про неможливість виконання Україною ультиматуму Росії

Глава держави наголосив, що Україна не може виконати ультиматум Росії. Треба нас всіх знищити, тоді їхній ультиматум буде виконаний. Наприклад, віддати Харків, Маріуполь чи Київ, – зазначив Зеленський.

Водночас він додав, що ні харків'яни, ні маріупольці, ні кияни, ні він – ніхто не зможе цього зробити. Президент також звернув увагу, що ніде в Україні люди не хочуть бути під окупацією Росії. Про це свідчать дії місцевого населення у містах і селах, які загарбники тимчасово зайняли. Там жителі без зброї виходять проти ворога та проганяють його.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...