Україна стане тріумфатором у війні, Путіну буде важко вигадати перемогу, - постпред США при ОБСЄ

Постійний представник США при ОБСЄ Майкл Карпентер висловив упевненість, що Україна переможе у війні з Росією. ЗСУ вже відкинули ворога на Київщині, Чернігівщині та Сумщині, залишилось зробити те ж саме на сході та півдні. Про це Карпентер заявив під час онлайн-дискусії Київського безпекового форуму, передають Патріоти України.

Він зауважив, що зважаючи на ті масштабні помилки, яких уже припустився президент Росії Володимир Путін у війні проти України, вигадати якусь перемогу йому буде важко.

"Він страшенно помилився, коли розпочав цю війну. Росія програла у битві під Києвом, її сили було відкинуто від столиці, а також на Чернігівщині та Сумщині. Тепер вони намагаються наступати на сході та півдні. Мені складно побачити, як Путін може вигадати якусь перемогу тут. Враховуючи ті величезні помилки, які він зробив", – зазначив Карпентер. На його думку, Україна стане тріумфатором у цій війні, а імперіалістичний світ Путіна програє.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...