Українські військові показали парад до 9 травня на трофейних танках окупантів (фото)

Росіяни на своєму параді у Москві не змогли похизуватися своєю найкращою технікою. Багато ворожих бойових машин не лише знищені, а й успішно воюють проти своїх колишніх господарів, зазначають Патріоти України.

Завдяки мужності наших героїв українська армія має у своєму розпорядженні більше танків, аніж мала до війни. Бійці ЗСУ ефективно нищать окупантів та скеровують на ворога його ж бойові машини.

"Парад" на танках окупантів

93-тя окрема механізована бригада Холодний Яр пообіцяла, що свій День Перемоги Україна святкуватиме в майбутньому. Наші воїни докладають максимальні зусилля та роблять усе можливе та неможливе для того, щоб ця дата настала якомога скоріше.

Також вони показали свій "парад" на противагу ворожому, який пройшов у Москві. Наші воїни влаштували показ трофейних російських танків, які вдалося відібрати у ворога та спрямувати проти нього самого.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...