Українсько-американський авторитет, з котрим Зеленський і Богдан зустрічались у Нью-Йорку, заявив, що Порошенко та його люди вкрали $1,5 млрд

Скандальний американський бізнесмен родом з Одеси, котрого тісно пов'язують з московським криміналом і представляється радником президента Сполучених штатів Америки Сем Кислін заявив, що під час президентства Петра Порошенка його оточенням були незаконно поділені $1,5 млрд. Про це повідомляє російське РІА "Новости", зазначають Патріоти України.

Кислін стверджує, що мова йде про гроші, які були отримані в ході спецконфіскаціі у оточення іншого екс-президента незалежної Віктора Януковича, і на котрі за повідомленнями ЗМІ полює він сам за замовленням зацікавлених осіб, котрі перебувають у Росії. Кримінальний авторитет стверджує, що повідомлення про вилучення грошей у бюджет української держави були помилковими.
"Нібито Порошенко і Луценко заарештували 1,5 мільярда доларів грошей Януковича. Розповідаю, як було, Януковича грошей там не було. Прийшли, заарештували гроші інших людей, не Януковича", - повідомив Кислін на прес-конференції в Києві.
Посилаючись на начебто наявні у нього документи, помічник американського президента заявив, що 503 мільйони доларів були перераховані Порошенку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час свого перебування у Нью-Йорку президент Зеленський за посередництвом Андрія Богдана мав таємну зустріч з Кисліним, що обидві сторони наразі заперечують.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...