Українці ще вірять Зе-команді? Соціологи розповіли, за кого українці готові проголосувати на виборах у Раду

Свіжий рейтинг партій: за кого українці проголосують на виборах в Раду

Якби вибори до Верховної ради відбувалися на початку грудня 2020 року, до парламенту потрапили б чотири партії. Найвищі шанси подолати 5%-й бар'єр мають "Слуга народу", "Європейська солідарність", "Опозиційна платформа - За життя" та "Батьківщина". Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова, передають Патріоти України.

За даними опитування, серед тих, хто має намір взяти участь у виборах і визначився з вибором, партію "Слуга народу" підтримують 26,5% респондентів.

Далі йдуть:

  • "Європейська Солідарність" - 19,5%,
  • "Опозиційна платформа - За життя" - 17,7%,
  • "Батьківщина" - 8,8%.

Також мають шанси потрапити в Раду партії "Сила і честь" (4,8%) та "Українська стратегія Гройсмана" (3,8%).

Рейтинг решти партій менше 3%.

Якби вибори до Верховної Ради відбулися наступної неділі, за яку політичну партію Ви б проголосували?

Дослідження проведене Центром Разумкова з 4 по 9 грудня 2020 року серед 2018 респондентів по всій Україні за виключенням окупованих Росією територій. Опитування проведене методом інтерв’ю "обличчям до обличчя" за місцем проживання респондентів. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Будуть виселяти? Окупанти формують реєстр небажаних мешканців Маріуполя, - ЦНС

субота, 11 травень 2024, 8:30

У тимчасово окупованому Маріуполі ворог формує "реєстри" мешканців, яким буде заборонено проживати у місті. Окупанти бояться повернення "агентури" Сил оборони, тому й створюють такий список. Про це повідомив Центр національного спротиву. . Зокрема, за ...