Уляна Супрун нашорошила вуха: Разумков розповів, що "Слуга народу" робитиме з медициною

Абсолютно правильним підходом буде перехід на страхову медицину, але це можна зробити тільки тим, хто сьогодні працює.

Дмитро Разумков. Фото: Новое время.

Партія "Слуга Народу" вважає, що медицина в Україні має бути страховою, однак зараз для цього зовсім не час. Таку думку висловив лідер партії Дмитро Разумков в ефірі шоу "Право на владу" 25 липня, передають Патріоти України.

"Абсолютно правильним підходом буде перехід на страхову медицину, але це можна зробити тільки тим, хто сьогодні працює, і кому, в принципі, і підприємства, і вони самі зможуть оплачувати, знову ж таки виходячи з рівня доходів, нормальну страховку", - зазначив він.

За страхової медицини в зоні ризику залишаються категорії, які без підтримки держави вижити не в змозі, - діти, пенсіонери та громадяни з особливими потребами. А таких в Україні зараз, на жаль, більшість, тому, додав Разумков, це питання, яке вимагає серйозної роботи і найближчим часом не може бути вирішене.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...