Унаслідок удару РФ по Харкову загинуло троє людей, багато постраждало

У вівторок, 23 січня, Росія атакувала Україну ракетами. Унаслідок удару по Харкову загинуло троє людей. Відповідне уточнення зробив Офіс генерального прокурора, передають Патріоти України.

Раніше Харківська обласна прокуратура повідомляла про чотирьох загиблих. Зазначається, що травми, несумісні з життям отримали двоє чоловіків та двоє жінок. Крім того, травмовано щонайменше 40 осіб, серед них троє неповнолітніх дівчат 11, 14, 17 років та поліцейський.

Крім того, у місті пошкоджено житлові будинки, будівлю санаторної школи-інтернату та газопровід. Порізи від скла отримав 15-річний хлопець, від госпіталізації відмовився. Також поранено 71-річну жінку, її доставлено до лікарні.

Зазначається, що у Київському та Салтівському районі Харкова суттєвих руйнувань та пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура, а саме багатоквартирні та приватні житлові будинки, торгівельний центр, гаражний кооператив, автомобілі, пожежна частина тощо.

За даними Харківської обласної прокуратури, ворог бив по місту ракетами типу Х-32 та С-300 з території бєлгородської області РФ.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що кількість поранених у Харкові зросла до 42 осіб. Серед них четверо дітей у стані середньої тяжкості. Раніше повідомлялося про двох загиблих та 35 поранених у Харкові.

Перший удар по Харківщині Росія завдала близько 4-ї ранку. У поліції заявили про чотири влучання по передмістю Харкова: загорівся газогін, зруйновано санаторну школу, пошкоджені будинки. Згодом Росія розпочала масовану ракетну атаку на Україну.

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...

"Бавовна" була потужна: З'явилися знімки наслідків удару по нафтобазі в Луганську

четвер, 9 травень 2024, 15:26

Російська служба Радіо Свобода опублікувала супутниковий знімок з наслідками удару по нафтобазі в Луганську 7 травня. Деталі: Повідомляється, що на фото за 8 травня видно сліди пожежі й щонайменше три знищені вогнем ємності для зберігання палива. Видан...