Унікальні архівні кадри: Сили спецоперацій ЗСУ показали, як виглядає бій очима воїнів (відео)

У вівторок, 23 січня, Сили спецоперацій ЗСУ показали, як виглядає бій очима воїнів. Відповідне відео було оприлюднено у Telegram ССО, передають Патріоти України.

У ССО зазначили, що це унікальні архівні кадри бойової роботи операторів 8-го окремого полку на одному з операційних напрямків.

На відео видно, як українські захисники обстрілюють окупантів, а навколо лунають вибухи. Згідно з даними Генштабу ЗСУ, за минулу добу українські захисники ліквідували 960 російських окупантів. Загалом від початку повномасштабного вторгнення втрати армії РФ перевищили більш як 377 тисяч військових.

Після гучного скандалу: Верховна Рада звільнила міністра агрополітики Сольського

четвер, 9 травень 2024, 11:18

Парламент звільнив Миколу Сольського з посади з посади міністра аграрної політики та продовольства. Про це повідомив перший заступник голови податкового комітету Ради Ярослав Железняк. За відповідне рішення проголосувало 273 народних депутати.

Ситуація надскладна: Росіяни просунулись на Донеччині - у DeepState назвали, де ворог прорвав оборону

четвер, 9 травень 2024, 10:59

Російські війська просунулися на Донеччині в районі населеного пункту Веселе, біля Нетайлового та південніше Первомайського. Про це повідомили аналітики ресурсу DeepState. "Ворог мав просування в районі населеного пункту Веселе. Дані зміни є уточнюючим...