Уряд хоче створити чотири нових міністерства, - нардеп від "Слуги народу"

Деякі міністерства вже колись існували.

Кабінет міністрів може створити чотири нових міністерства. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив народний депутат від «Слуги народу» і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Ткаченко, передають Патріоти України.

Деякі з них існували вже раніше:

сільського господарства;
екології;
промполітики і держоборонзамовлення;
науки та інноваційного розвитку.

«А ось і пішли інсайди по Шмигалю. З великою часткою ймовірності - правдоподібні. Мовляв, Денис Анатолійович шукає, як втриматися на посаді ще мінімум рік. Зробити це, з одного боку, просто. Проголосують депутати програму - є імунітет на рік. Тоді можна спокійно, наприклад, регулювати ціни на електроенергію. Захотів - зупинив АЕС. Захотів - спалив більше вугілля на ТЕС. Захотів - побалувався з тарифом на «зелену енергетику», - написав Ткаченко.

Нардеп зазначає, що, мовляв, програму затвердити складно, тому й вирішили створити нові високі посади. «Програму уряду в парламенті затвердити непросто. І тоді Денис Анатолійович вирішує винайти валюту - міністерські портфелі. А так як всі міністерства вже зайняті, вирішує надрукувати... нові. І портфелі міністрів і заступників роздати впливовим нардепам, за підтримку його - Дениса Анатолійовича - програми уряду. Тож ідеться про: нове Мінекології; Міністерство аграрної політики (яке виділять з Мінекономрозвитку); Міністерство промполітики і держоборонзамовлення (яке теж виділять з Мінекономрозвитку). Нарешті, «вишенька на торті». Нібито, примудрилися виставити на торги навіть освіту. А точніше, виокремити з нього науку та інноваційний розвиток», - пише Ткаченко.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...