Усі бойові дії закінчуються за столом переговорів: Лавров знову послав "сигнал" Заходу

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров надіслав черговий "сигнал" Заходу. Він знову заговорив про "мирні переговори", які нібито "заморозила" Україна, передають Патріоти України.

Лавров договорився до того, що здавати власний суверенітет і території Росії Україні не дозволили США, Британія та низка європейських країн, які нібито "заборонили домовлятися" на умовах РФ. Заяву Лаврова цитують пропагандисти Кремля.

Лавров заявив, що Росія "ніколи не відмовлялася" від переговорів із Україною. "Ми ніколи не відмовлялися від переговорів, тому що всім добре відомо: будь-які бойові дії закінчуються за переговорним столом", – сказав він.

Лавров також заявив, що Україна не виконала ультиматуми Кремля, не здала свої території та суверенітет тому, що їй "заборонили" це зробити країни Заходу.

Він наголосив, що мирні переговори нібито були заморожені з ініціативи України, якій "Сполучені Штати, Великобританія та низка європейських країн заборонили домовлятися" з Росією на основі російських вимог.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...