Усі домовилися: Розкрито гучні деталі щодо відставки Гончарука

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук все ж написав заяву про відставку. Про це повідомляє джерело "Апострофа" в керівництві "Слуги народу", передають Патріоти України.

"Гончарука все-таки дотиснули і він написав заяву про відставку. Ситуація з ранку (коли звучали заяви про те, що заяви немає) змінилася", - сказав співрозмовник.

Також в Офісі президента повідомили, що рішення стало результатом консенсусу політико-фінансових груп в країні. "У відставці Гончарука були зацікавлені олігархи - Ахметов і Коломойський. Також одним з учасників домовленостей став Арсен Аваков. Усі домовилися, а тому шанси Гончарука утриматися були нульовими", - говорять джерела в ОП.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...