Успіхи є! ЗСУ просуваються на північному та південному флангах Бахмута, - Нацгвардія

Українські захисники мають успіхи на північному та південному флангах Бахмута. Про це повідомив представник Нацгвардії полковник Микола Уршалович під час брифінгу 25 травня, передають Патріоти України.

За його словами, нацгвардійці на Бахмутському напрямку продовжують вести повітряну та радіоелектронну розвідку, щоб виявляти райони скупчення ворожої живої сили та техніки. Також захисники знищують радіолокаційні станції та засоби радіоелектронної боротьби окупантів.

Таким чином нацгвардійці допомагають іншим підрозділам Сил оборони, які продовжують просуватися на північному та південному флангах Бахмута.

Уршалович також зазначив, що нацгвардійці на Лиманському напрямку утримували передній край оборони в районі Серебрянського лісництва. На Сіверському напрямку бійці Нацгвардії проводили штурми позицій росіян на підступах до східної околиці Білогорівки.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...