У мережі повідомили про загибель в авіакатастрофі російського генерала

У Московській області 27 липня впав легкомоторний літак у річку Оку, в результаті чого загинули дві людини. Прізвище та ім'я однієї із них ви однозначно не знайдете за допомогою пошуковика "Гугл".

Читачі часто діляться із Патріотами України цікавими новинами та чутками із мережі. Сьогодні Nikolashko Nikolaev звернув нашу увагу на повідомлення "Групи зовнішнього моніторингу tZE". Наводимо його мовою оригіналу.

"Доводим до вашего сведения, что в районе н\п Дракино, Московкая область, РФ в результате крушения самолета, погиб генерал-лейтенант медицинской службы Игорь Алексеевич Карпан, руководитель (с 2010 г.) сверхсекретной специализированной группы "Объект 012". Обстоятельства крушения неизвестны", - йдеться у повідомленні.

Ми відразу звернули увагу на єдину авіакатастрофу у цьому регіоні, що сталася днями. Припускаємо, що саме в ній і загинув російський генерал, про смерть якого воліють промовчати росЗМІ.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...