В окупованому Криму запропонували розширити "географію спецоперації" до Одеси та Дніпра

Так званий "спікер парламенту Республіки Крим" Володимир Константинов запропонував розширити "географію спецоперації" до Одеси, Миколаєва, Дніпра та Харкова. Про це пише російське інформаційне агентство "РИА Новости", передають Патріоти України.

"Упевнений, що в південному напрямку географія спеціальної військової операції Росії має бути розширена на Одесу та Миколаїв. Харків і Дніпропетровськ [застаріла назва міста Дніпро] також мають бути "звільнені", — зокрема, заявив він.

За словами Константинова, захоплення цих територій "забезпечить кордони", а також завадить силам НАТО закріпитись у Чорноморському регіоні.

Володимир Костянтинов із 17 березня 2014 року є так званим "головою Верховної ради Криму". До окупації півострова був головою Верховної Ради Автономної Республіки Крим (2010-2014). У березні 2014 року звинувачений генпрокуратурою у державній зраді. Вважається одним із найбагатших людей Криму.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...