В Орловській області БПЛА підпалив нафтобазу (відео)

В Орловській області РФ в ніч на 17 вересня загорілась нафтобаза, повідомляє пропагандистське видання "Известия" з посиланням на МНС.

"ЗСУ спробували атакувати й Орловську область. За наявною інформацією внаслідок падіння дрона пошкоджено нафтобазу", - стверджують пропагандисти.

Пізніше губернатор області Андрій Кличков заявив, що безпілотник впав "на нежитловий об'єкт у Залізничному районі". За його словами, місце падіння оточили.

Перед цим Міноборони Росії повідомило, що вночі безпілотники атакували окупований західне узбережжя Криму та Москву. Всі вони начебто були збиті ППО, як зазвичай у Шойгу.

Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "шахедів" (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 7:49

Президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув внаслідок аварії гелікоптера. Всі пасажири борту загинули. . На борту перебував і очільник МЗС Ірану. . "Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ.

Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 7:23

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. "Відразу дев’ять орків – аеророзвідни...