В Україні провели випробування перспективної РЛС 80К6КС1

РЛС 80К6КС1. Фото: Укроборонпром

Казенне підприємство «Науково-виробничий комплекс «Іскра» зразу після презентації новаторський вітчизняний радіолокатор "Траса-М" представило свою чергову новинку, зазначають Патріоти України.
Йдеться про дослідний зразок нової перспективної РЛС (радіолокаційної станції) 80К6КС1, котра можливо несе в собі елементи легендарної донецької "Кольчуги", документацію котрої врятували і передали на «Іскру».

Наразі фахівцями підприємства успішно завершено попередні відомчі випробування дослідного зразка. Станція 80К6КС1 створена для бойового застосування у складі дивізіонів зенітно-ракетних військ протиповітряної оборони.

Основне призначення станції – виявлення в зоні огляду, супровід і вимір трьох координат повітряних об’єктів та їх швидкості у складі зенітно-ракетного комплексу.

РЛС 80К6КС1

Радіолокаційна станція сумісна з наявними зенітно-ракетними комплексами як Збройних Сил України, так і закордонного виробництва.

Станція 80К6КС1 є модифікацією лінійки радарів 79К6 та 80К6 виробництва КП «НВК «Іскра», що добре зарекомендували себе на службі у Повітряних Силах ЗС України.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...