У Зеленського обіцяли розібратися: Нові подробиці пожежі в будинку Гонтарєвої (відео)

Будинок, підпалений невідомими, згорів повністю.

Валерія Гонтарєва. Фото: УНІАН.

У мережі опублікували відеозапис масштабної пожежі в будинку колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої під Києвом, повідомляють Патріоти України.

Ситуацію прокоментували в Офісі президента. "Пожежа в будівлі колишньої керівниці НБУ - брутальний злочин, швидке розкриття якого має стати пріоритетом у роботі правоохоронних органів. В Україні всі повинні відчувати себе захищеними незалежно від колишніх або нинішніх посад і політичних поглядів. Право на безпеку і право на приватну власність мають бути непорушними (в останньому випадку рішення може приймати тільки суд). Глава держави очікує від відповідних відомств якнайшвидшого розкриття цієї провокації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, займання сталося в ніч на 17 вересня в селі Гореничі. Невідомі кинули на територію будинку Гонтаревої пляшку із запальною сумішшю. Будівля вигоріла повністю, але ніхто не постраждав. "Наш будинок під Києвом в селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть згасити. Це вже повне і остаточне свавілля! Я не знаю куди мені звертатися, терор триває!", - поділилася вона.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...