"Вам нас ніколи не зломити": Данілов звернувся до Кремля через ракетні удари по Україні

Масований обстріл міст України, який влаштувала Росія вранці 10 жовтня 2022 року, викликає в українців тільки лють і презирство, а не страх та бажання йти на домовленості. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, передають Патріоти України.

"Кремль і російська банда! Своїми обстрілами ви викликаєте в нас тільки лють і презирство! Не страх, не бажання про щось домовлятися. Ви пробуджуєте в нас бажання нищити вас, терористів, де б ви не знаходилися — на вулицях і в бункерах, на морі і на суші", – написав Данілов у Facebook.

За словами голови РНБО, путінський режим може лякати "тільки слухняне російське стадо". "Вам нас ніколи не зломити. А державу-терориста не врятують ніякі ракети, це тільки збільшує нашу жагу до перемоги і помсти!" – наголосив Данілов.

Наприкінці червня Україна отримає партію танків Leopard – очільниця міноборони Іспанії

понеділок, 20 травень 2024, 20:52

Україна отримає від Іспанії новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть танки Leopard і боєприпаси. Про це заявила міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес, повідомляють Патріоти України з посиланням на El Mundo. Вона також уточнила, що постачан...

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...