Вдало спрацювали: Українські військові ліквідували до 10 російських генералів, - американська розвідка

Росіяни у війні проти України зазнають великих втрат не лише особового складу та бойової техніки. Під великим ударом опинилося і командування російської армії, зазначають Патріоти України.

Відважні воїни ЗСУ нищать не лише рядових російських окупантів, а й офіцерів та навіть найвище командування ворога. Росіянам доводиться роздавати звання, щоб бодай якось покрити втрати найвищого керівного складу.

Україна вбила 10 російських генералів

Як повідомляє американська розвідка, росіяни зазнали великих втрат на лише на полі бою, а й у найвищих ешелонах своєї армії. Зокрема, йде мова про те, що українцям вдалося вбити від 8 до 10 російських генералів. Про це повідомив глава Управління оборонної розвідки США Скотт Берр'єр.

За його словами, американці дуже уважно слідкували за тим, як зростає кількість ліквідованих офіцерів-генералів у російській армії. Він підкреслив, що такі втрати генералів Росії, яких завдали їм ЗСУ, безпрецедентні – США у під час війни в Афганістані втратили набагато менше.

Відповідаючи на запитання сенаторів, Берр'єр наголосив на двох факторах, які дозволили Україні завдати генералам російських окупантів таких втрат. "По-перше, вдало спрацювали дані, які надала американська розвідка. По-друге, генералам доводиться самим йти вперед, щоб забезпечити виконання наказів", – сказав Берр'єр.

Також голова американської оборонної розвідки підкреслив, що росіяни переважають у живій силі, але українські військові мають значно вищу мотивацію, що дозволяє нам завдавати ворогу таких великих втрат.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...