"Вечір страти" Кабміну Гончарука: Зеленський у присутності всіх "слуг" назвав Авакова одним з найефективніших урядовців

"Тимчасовий міністр" на серпень 2019-го став незамінним для Зеленського. Чи могли тоді уявити собі таке відставлений Богдан та майже відставлений Гончарук?

Президент України Володимир Зеленський на засіданні фракції "Слуги народу" заявив, що міністр МВС Арсен Аваков має залишитись на посаді. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерело у фракції "Слуга народу", зазначають Патріоти України

На засіданні фракції кілька депутатів обурювалося, чому президент не звільняє Авакова, оскільки, коли формувався уряд в серпні 2019 року, він заявляв, що Аваков залишається на посаді тимчасово.

На це Зеленський сказав: "він один із найефективніших урядовців"

Арсена Авакова призначили міністром внутрішніх справ 27 лютого 2014 року і перепризначували на посаду 29 серпня 2019 року. Він один з двох міністрів попереднього уряду, який залишився в Кабміні при новій владі.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...