"Величие" під ударом: Російський корабель потонув у порту Норвегії, поки на ньому гасили пожежу

Пожежні повідомили, що пожежа почалася з корми, де проходили зварювальні роботи, і поширилася на рибальське спорядження.

У порту міста Тромсе на півночі Норвегії російський риболовецький траулер спочатку загорівся, а потім затонув, передають Патріоти України.

25 вересня близько 11:00 російське риболовецьке судно, що прибуло в норвезький порт “Бревик”, зайнялося. Полум’я охопило масло, мотузки та пластикові матеріали. Пожежні повідомили, що пожежа почалася з корми, де проходили зварювальні роботи, і поширилася на рибальське спорядження.

Аварійні служби також побоювалися, що траулер “Бухта Наїзник” може вибухнути через те, що на борту знаходився резервуар із аміаком. Правоохоронці оточили ділянку в зоні 300 метрів навколо судна, а місцева влада закрила школи, що знаходяться поруч із портом.

29 осіб з екіпажу були госпіталізовані для медогляду, з них 12 попросили про медичну допомогу самі. Для того, щоб ліквідувати пожежу, судно відбуксирували від порту, однак під час гасіння вогню, траулер майже повністю пішов під воду.

Варто зазначити, що корабель “Бухта Наїзник” був побудований у 1991 році і належить Мурманському флоту Росії. У порту Норвегії судно було на ремонті.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...