Велика війна з Росією: "Вони зможуть вражати наші цілі, навіть не перетинаючи кордон", - Смешко

Якщо РФ вирішить застосувати проти України авіацію, їй не потрібно буде навіть перетинати російсько-український кордон. У 1999 році операцію в Югославії виграли взагалі без наземного компонента. Про це в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" заявив Ігор Смешко, який очолював СБУ в 2003-2005 рр., , зазначають Патріоти України.

"В Югославії в 1999 році операція була виграна без наземного компоненту. Якщо буде застосовано з боку Росії космічно-авіаційний компонент, вони зможуть вражати наші цілі, навіть не перетинаючи кордон російсько-український. І ми до цього часу не розумієм, що війна може бути не просто позиційна, як зараз. А вона може бути із застосуванням тих сил і засобів, де наша протиповітряна оборона може не витримати", - сказав Смешко.

Він нагадав, що Росія зараз здійснює перевірку боєготовності військ на кордоні з Україною.

"Все угрупування розвернуто, причому розвернуто з трьох напрямків. Всі військові навчання вже проведені. Укомплектовано, ешелоновано", - сказав він.

На жаль, сподіватися на те, що ОБСЄ в даному випадку чимось нам допоможе - це наївно, тому що ця організація історично не втручається у військовий конфлікт, вона фіксує", - додав Смешко.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...